Hon berättar att hon sökte till SVT-programmet bland annat eftersom hon har följt det länge som tittare.

– Men jag tycker också att det är ett viktigt program. Det ger upphov till väldigt relevanta och viktiga samtal och diskussioner om relationer. Det var en morot, och sedan så klart möjligheten att potentiellt få träffa sitt livs kärlek.

I avsnitt tre, som sändes i måndags, flyttar hon in hos sin man, konstnären Agust. Agust har bara ett utedass, som han kallar för Bajspalatset.

Vad tyckte du innerst inne om det?

– Jag tror att det är ganska tydligt vad jag tyckte om det. Det var skitjobbigt. Det var en väldigt, väldigt stor omställning från det jag är van vid. Sedan var det en extra jobbig dimension att jag hade mens samtidigt och var tvungen att gå på en hink på ett dass. Det var en utmaning.

Filmades konstant

Skulle du rekommendera andra att söka till Gift vid första ögonkastet?

– Ja, gud ja! Men jag tror att man behöver ha en särskild personlighet för att göra det. Jag tror inte man tänker på det när man ser programmet, men faktum är att vi blir filmade konstant i fem veckor. Från att man vaknar på morgonen tills man går och lägger sig. Det behöver man vara beredd på och tycka är kul.

Men ja, jag skulle absolut rekommendera folk att söka till programmet. Man lär sig så oerhört mycket om sig själv och om sina mönster i relationer.

Caroline Axelsson

Var det det?

– Det är klart att det var tröttsamt. Första tiden, före bröllopet, när jag blev filmad ensam skulle man vänja sig vid att nu vaknar jag på morgonen och det står en okänd man i mitt sovrum med en kamera i mitt ansikte. Det är klart att det var en jättekonstig känsla. Men ja, jag skulle absolut rekommendera folk att söka till programmet. Man lär sig så oerhört mycket om sig själv och om sina mönster i relationer.

”Världens roligaste jobb“

Innan Caroline blev djursjukskötare arbetade hon som journalist, bland annat på tidningen ETC Göteborg. Hon sadlade om för att journalistbranschen är så otrygg, men också för att hon älskar djur och alltid har varit intresserad av medicin.

– Jag har inte ångrat mig en sekund. Det är världens roligaste jobb!

Tino Borg Teroni.

Bussföraren Tino fann kärleken i Hotell Romantik: ”Gäller att våga!”

Nyheter

Som djursjukskötare måste du ju träffa många nya människor. Har du någonsin blivit kär i djurets ägare?

– Haha! Nej, det har jag inte. Kär i deras djur, absolut, men det är oftast det som är fokuset. Jag jobbar på ett akutdjursjukhus och träffar rätt sjuka djur, så det är snarast det som är fokuset än att flirta med mattar och hussar.

Vad är det mest oväntade fall du har fått vårda på sjukhuset?

– Det är inte helt sällan det kommer in hundar som har ätit märkliga saker och behöver kräkas upp dem. För länge sedan hade vi en hund som kräktes upp ett helt förkläde.

Maken – en valp

Om du skulle få välja vilket djur din partner i Gift vid första ögonkastet är mest lik baserat på djurets egenskaper vilket djur skulle du välja då?

– Haha! Oj, vad för djur är Agust? Gud, jag måste fundera ut ett bra svar på det. Jag tror att han är en golden retriever-hundvalp. Väldigt, väldigt mycket energi, väldigt charmig och väldigt spjuveraktig.

Till sist, kan du berätta något om hur Agusts och din relation är i dag? 

– Nej, det kan jag inte.