Kommunalarbetaren, KA, är fackförbundet Kommunals medlemstidning både digitalt och på papper. Ka.se uppdateras dagligen medan magasinet kommer ut med tio nummer varje år med en upplaga på runt 520 000 exemplar.

Kommunalarbetarens innehåll utformas självständigt av en redaktion som arbetar utifrån journalistiska principer där trovärdighet, saklighet och oberoende är centrala – hela tiden med läsarnas behov och intressen för ögonen.

KA är ansluten till det medieetiska systemet och följer de publicitets- och yrkesregler som finns samlade i ”Spelregler för press, radio och tv” samt är medlem i Sveriges Tidskrifter.

Den största delen av KA:s läsare arbetar inom vård och omsorg men det finns också många som till exempel jobbar som barnskötare, busschaufförer och brandmän. KA ska ge alla medlemmar inom Kommunal en allsidig och aktuell bevakning av frågor som är angelägna och relevanta för dem och som är kopplade till deras arbetsliv.

Sedan 2015 är KA en del av LO Mediehus där även förbundstidningarna Arbetet, Tidningen Elektrikern, Fastighetsfolket, Handelsnytt, Målarnas facktidning, Mål och Medel och Sekotidningen ingår. Även opinionssajten Nya Mitten ingår i LO Mediehus.

 

Vill du kontakta oss hittar du alla uppgifter här!