SVAR: Hormonerna påverkar oss efter en graviditet, men det är viktigt att du utesluter obalanser i ämnesomsättningen genom att kolla dig på Vårdcentralen.
Är allt normalt tycker jag att du först ska titta över dina basala behov.  Sover du tillräckligt? Att du inte äter frukost är inte bra, börja  med det även om du inte är hungrig.  Ät en frukt och några mandlar till mellanmål på förmiddagen. Till lunch och middag kan du äta som du gör,  se till att få i dig tillräckligt. Mellanmål på eftermiddagen kan bestå av makrill eller keso på knäckebröd eller annat proteinrikt.
 Du arbetar många timmar, vilket leder till slitage och inte uppbyggnad. Gör skillnad mellan träning och vila och hitta dagliga stunder för reflektion och långsamma rörelser! Du kan till exempel ligga ner på golvet och snurra huvudet och kroppens olika delar långsamt. Fortsätt jogga som du gör och lägg till några styrkeövningar efteråt. Sist men inte minst, se till att ha en positiv inställning så kommer kroppen att hitta balansen igen.