En hel del kommer ni att känna igen. Vi har sparat det som ni läsare uppskattar och utvecklat det vidare. En del nya inslag har vi lagt till, som jag hoppas att ni också gillar. Allt för att ge er en papperstidning som fördjupar, som roar
och oroar, som inspirerar och överraskar.

För att lyckas med det ska vi fortsätta att granska och berätta om de frågor och ämnen som berör och betyder mest för er. Vi ska också ge ännu fler goda exempel för att visa vägar till möjlig förändring och förbättring av jobbet. Allt i en uppdaterad form och på ett lite bättre papper.

 Samtidigt som KA tar steget till ett månadsmagasin fulladdat med spännande läsning, djuplodande reportage och större granskningar stärker vi den dagliga digitala bevakningen med nyheter som är avgörande för ert arbetsliv. Precis som i magasinet kommer vi att lyfta debatten ytterligare ett snäpp. KA, både i papperstidningen och på ka.se, ska i första hand fortsätta att vara er plats för att debattera. Hoppas du får en riktigt bra läsning!