Det lilla engelska fiskesamhället håller på att förlora sin själ. Turister har invaderat byn. Bröderna Martin och Steven står på varsin sida. Medan Martin vill fortsätta med fisket kör Steven turister ut på havsturer i pappans gamla fiskebåt. Konflikterna mellan lokalbefolkningen och turisterna eskalerar.

Det speciella med denna film är berättargreppet. Med korniga svartvita bilder som läggs ovanpå varandra, utan mjuka övergångar, för det tankarna till en gammal stumfilm fast med ljud. Störande till en början men när man vant sig tillför det faktisk filmen en dimension. Det är närgångna och detaljerade bilder på ansikten, hummertinor och fiskeredskap. En knuten näve, ett sammanbitet ansikte. Det skakar och vibrerar av känslor under ytan.

Kan tycka att historien tar en onödigt dramatisk vändning som inte var nödvändig. Men mycket sevärt inte minst för det udda sättet att berätta en filmhistoria.