Detta är inte en ny dansbandskomedi av Colin Nutley, som det låter som på titeln utan ett blytungt drama om förbjuden kärlek. Anne och Peter lever ett stillsamt övre medelklassliv med sina karriärer och tvillingflickor när Peters snart vuxne son, från ett tidigare äktenskap, flyttar dit. Anne blir attraherad av den unge pojken och tar initiativet till en sexuell relation.

Detta känns egentligen inte riktigt trovärdigt och drar ner betyget en aning. Men konsekvenserna av relationen och vad som sedan utspelar sig är berättelsens verkliga kärna, och Trine Dyrholm kan spela ut hela sitt register.

Om sanningen uppdagas står inte bara ett äktenskap på spel, utan hela Annes karriär som jurist med inriktning på ungdomar som råkat ut för sexuella övergrepp och våld. Välspelat, tätt drama som vinner i längden.  Utsedd till bästa nordiska film vid filmfestivalen i Göteborg nyligen.