Varje dag passerar Rachel villaområdet, med tåget, där hon själv skulle ha levt familjedrömmen. Men det blev inte så. Mannen har lämnat henne och lever nu och har barn med en annan kvinna. Deras barnflicka, som också bor i området, spelar också en viktig roll.

Rachel som gärna dricker lite för mycket, blir plötsligt misstänkt för ett allvarligt brott. Men saker och ting är inte som det verkar.

Tyvärr blir det aldrig varken spännande eller särskilt intressant, man undrar mest hur det hänger ihop med husen. Vem bor var egentligen? Nästa alla i filmen är osympatiska, vilket inte förhöjer intresset. Man lider lite med Rachel, men det räcker inte, för att detta ska vara värt besväret. På sin höjd en dussinthriller för tevesoffan.

Svenska Rebecca Ferguson klarar sig bra i filmens kanske mest komplexa roll.