Hur kommer det sig att du redan är bussförare?

– Först gick jag på fordon- och mekanikerprogrammet, men sedan bytte jag när jag fick veta att det fanns en program där jag kunde bli utbildad bussförare. Jag har drömt om att få köra buss ända sedan jag var liten.

Hur är det att vara yngst på jobbet?

– Jag får ganska ofta frågan ”får du verkligen köra buss?”, men då brukar jag svara med glimten i ögat. Det är nog inte så många som känner till att det finns en gymnasieutbildning där man blir utbildad bussförare direkt.

 Vad gör du om 5 år?

– Då kör jag kanske turistbuss. Det är en dröm jag har att få köra beställningsresor, som att få köra ner till Österrike och åka skidor. Det är ett bra sätt att se nya platser samtidigt som jag får köra buss och träffa människor.

Vad är det bästa med att köra buss?

–Det är alla personmötena och alla trevliga resenärer.