American Hustle har biopremiär den 21 februari. Filmen utspelar sig under en av de mest chockerande skandalerna i USA:s historia och handlar om den briljante bedragaren Irving och hans minst lika listiga och förföriska kumpan Sydney. De har levt ett lyxigt liv finansierat av bedrägerier men är nu tvingade att arbeta för FBI för att själva undvika straff. FBI-agenten Richie tvingar dem att infiltrera maffian i New Jersey och snart befinner de sig i en värld som är lika farlig som den är förtrollande.

Var med och tävla om fribiljetter från Noble Entertainment! Du kan se filmen när du vill och i de städer där den visas (sök efter tider på SF:s hemsida).

Vi drar fem vinnare som får två biljetter var. Tävlingen är busenkel, skicka bara in ditt namn och adress till tavling@ka.se senast torsdagen den 20 februari. Vinnarna får besked via e-post, sedan kommer biljetterna hem i brevlådan.