Maggan:

I början av veckan har det blivit dåligt med träningen pga frisörbesök, valborgsfirande med mera, men jag har sprungit en del i slutet av veckan. Och det har fungerat riktigt bra så jag känner mej mycket nöjd.
  När jag tränar så är jag mycket närvarande. Jag tar i så mycket jag vill och orkar.
  En normal vecka när jag tränar som mest så upplever jag att kroppen riktigt myser, mår bra och är nöjd.
 
Eva:

Jag försöker alltid träna på hög nivå men man märker av dagsformen. Vissa dagar orkar man men är starkare och lätt i benen, andra dagar lite tyngre. Vid styrketräning tycker jag att gruppen fungerar stödjande. Men vid spring/jogg har det inte lika stor betydelse. Men det är alltid trevligt med sällskap. Jag planerar träningen och är närvarande så att det blir ett jämnt flöde över veckan, men kan känna mig lite trött i slutet men lägger gärna in ett långpass springning på helgen. Maten fungerar bra, blir dock mer hungrig och äter ordentligt, speciellt till lunch! Undviker mjöl och mjölk, tycker att magen blir ”orolig” av det och protesterar. Tycker att humöret är jämnare utan socker och känner inte sug efter det.
 
Carina:

Har kommit igång efter en tids svacka då allt kändes tungt. Benen var som bly, men det är mycket bättre nu. Var ute på min första löptur runt Lidingövallen. Känner av mitt lår med det är inte så att man dör! Skönt att springa ute. Är just nu på landet så jag ska försöka få till ett löppass imorgon innan vi åker hem. För på kvällen vankas det 14 års kalas 🙂
  Jag kan träna i alla konstellationer, i grupp eller själv. Det är klart att jag blir mer peppad om jag tränar i grupp, men jag skulle lika gärna gå och träna själv.
  Återigen så har jag inte gått på i 100 eftersom jag har mitt eländiga vänsterben som spökar fortfarande. Det är väl bara till att vänta men ibland tryter tålamodet, man tar i och känner av benproblemet. Men som de säger: ”Rom byggdes inte på en dag”  😀 
  Tycker själv att jag har kommit igång bra regelbunden träning trots div benproblem och sjukhusvistelse. Maten fungerar fortfarande bra.

Kerstin:

Har kommit igång efter konvalecens och evigt födelsedagsfirande.
JAG HAR BLAND ANNAT SPRUNGIT RUNT KOTTLASJÖN !!! (jag som inte springer).
  Efter dagens gym blir det inte vanlig träning resten av veckan då vi åker till landet och blir grovarbetare. (Tömmer komposterna och lagar taket på hönsgården).
  Detta blir mitt sista veckobrev till dig och denna vecka blir den sista med vanlig träning innan 20/5.
  Sedan väntar vandringarna i Italien. Det blir nog tuffare än man tror. Vi beräknas vandra dagligen mellan 9.00-17.00.

Bea kommenterar: 

Hej bästa tjejerna!
  ”Rom byggdes inte på en dag”- jag är helt enig med dig Carina om det. Blir glad över att läsa att du uppmärksammar din kropp och att förståelsen för att lösa smärtor med samma sätt som orsakat dem (högt tempo) förmodligen inte kommer att hjälpa. Så fortsatt extrem långsamhet i din träning och fortsätt med uppmärksamheten på jaget!Bra jobbat!
  Härligt Kerstin! Runt hela Kottlasjön – jag är imponerad 🙂 Är stolt över att du har tagit tillvara på dina förkylningar och vilat eftersom det är enda sättet att låta kroppen läka. Vi kommer oftast starkare ur det, är min tro. Och skulle det vid ett friskt tillstånd gå mot en ”lathet” istället så vet du vad du ska göra verkar det som. Heja dig och lycka till på vandringen!
  Heja Maggan! Tänk dig en sång. En traditionell låt är indelad i olika verser, refränger och mellanstick. Precis så blir det med periodisk träning. Det är absolut inte ”dåligt” om det inte blir mycket träning … Allt kan periodiseras vid rätt tidpunkt och när kroppen är mottaglig. Är så happy för att du är pigg, mår bra och hittat balansen i att ibland blir träning inte av pga andra saker och vissa dagar passar bättre. Thats life 🙂
  För att inte ramla måste vi vara i rörelse sa A Einstein. Det är helt riktigt och samtidigt är det av största vikt att stämma av i vilket tempo det är vettigast i att vara i för tillfället. Vilken kraft du har Eva! Jag är imponerad och glad över all energi och styrka du fått, härligt! Under en vecka till kan du köra på och sedan är det av största vikt att dra ner på tempot inför att vi ses igen. Se också till att du gör några rörelser i långsamhet med inre fokusering varje dag för återhämtning och stabilitet.
  Några sista rader … Ni är perfekta precis som ni är!
  Lycka till nu inför sista racet 🙂

Kram Bea