Är du nyfiken på de 188 kongressombuden som just nu sitter i Folkets Hus i Stockholm och ska fatta beslut för alla 510 000 medlemmars vägnar?
  Då ska du gå in på www.ombuden.se.
  Där svarar ombuden på frågor som vilken deras största fackliga seger är, hur många kongresser de varit ombud på, favoritfärg och om de gillar hund eller katt bäst.

Zekiye Güler, skärmdump från ombuden.se.Zekiye Güler, skärmdump från www.ombuden.se. 

Zekiye Güler, barnskötare från Stockholm, som är ombud för första gången berättar till exempel att hennes största fackliga seger är att hon fått igenom arbetskläder, individanpassade hörselskydd och ergonomiska arbetsredskap till alla anställda på en förskoleenhet.
  Zdenka Mardetko, undersköterska från Bergslagen lyckades ordna ett extra lönetillägg till de personliga assistenterna i sin kommun. Det ser hon som sin största fackliga seger. Därtill gillar hon raggmunk och fläsk.

Gudfadern och Starwars är favoritfilmer för Onur Esinsel, barnskötare i Stockholm. Han gillar också att värva nya medlemmar.
  Från Vänerväst kommer undersköterskan Jenni Moverare som är ombud för andra gången. Hon ser det som en stor seger att 19 varsel om uppsägning i slutändan blev noll uppsägningar. Tacos är favoriträtten.