Nyheter

Fritidsledare står för lugn i Husby

2013-05-21
När media rapporterar om upplopp i stockholmsförorter står fritidsledaren Thomas Johansson och hans kollegor som en lugnande kraft i händelsernas centrum.
Läs mer

Ny modell för avgiften föreslås

2013-05-21
Från och med nästa år kan du få betala samma medlemsavgift oavsett var du bor. Och den ska inte stiga från en månad till en annan på grund av mer övertid. Det föreslår en utredning som kongressen ska besluta om.
Läs mer

LO:s storsatsning ska ge nya jobb

2013-05-21
LO ska ta fram ett program för full sysselsättning. Det blir ett av de största projekten i LO:s moderna historia enligt ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson.
Läs mer

Hot och våld
mot parkarbetare

2013-05-21
Parkarbetare i Stockholm misshandlas och hotas av personer som tycker att deras arbete låter och är i vägen, berättade tidningen Årsta/Enskede i förra veckan.
— Det är ett stort arbetsmiljöproblem, säger Nisse Hamnberg, regionalt fackligt ombud på Kommunals Gullmarsplanssektion.
Läs mer

Hallå där:
Saila Quicklund

2013-05-21
Hallå där Saila Quicklund, ordförande för Moderatkvinnorna.
Läs mer

Berättelser från jobbet

Pappa är undersköterska

2013-05-21
Daniel Lehto i Umeå har skrivit en saga till sin dotter om arbetet som undersköterska. Nu publicerar vi den på ka.se.
Läs mer

Tema: Trädgård

Fyll din trädgård
med härliga bär

2013-05-21
Egna bär är lycka. Fyll trädgården med klassiska krusbär, exotiska saskatoon och skogsvilda hjortron — möjligheterna är enorma.
Läs mer

Spännande bär

2013-05-21

Läs mer

Gör kol av
kvistar och ris

2013-05-21
Elda inte upp kvistar och ris, gör kol av dem i stället! Kolet gör jorden bördigare, och dessutom gör du en insats för klimatet. Särskilt svårt är det inte heller.
Läs mer

Smått och gott
om trädgård

2013-05-21
Busodling, luftföreoreningar och gräsklippning på söndagsmorgonen. Här är mer läsning med trädgårdstema.
Läs mer

Kåseri

Jag orkar
inte välja!

2013-05-21
Jag skulle köpa nytt schampo och gick till en av de större mataffärerna. Hamnade framför en enorm vägg och blev ståendes. Skulle jag ha extra ”volume” eller extra ”nourishing”? Var mitt hår normalt, torrt eller skadat? Önskar jag ett hår med stark lyster? Eller vill jag ha ett schampo som vitaliserar och återfuktar?
Läs mer

Driftstopp på ka.se

Efter klockan 17 idag, tisdag, görs en teknisk uppdatering på ka.se. Om du inte kommer in på sajten är det bara att försöka igen om en liten stund. Avbrottet ska vara max en timme.