På en av två röda soffor inne på Annelie Nordströms kontor sitter Per Jönsson. Han har spenderat dagen på besök hos henne. Idén föddes redan för ett år sedan då han för första gången såg Annelie under ett årsmöte på Hotell Mårtensson i Halmstad.
  – När jag fick syn på den här vackra kvinnan så insåg jag att jag måste prata med henne om ett studiebesök hos oss. Jag tänkte, nu går jag fram så får det bära eller brista, säger Per Jönsson och skrattar ihop med Annelie.

Planen bar och Annelie gjorde under hösten ett besök på Sofieberg. Per hade ordnat med fika och visade henne runt på sin arbetsplats.
  – När hon var hos oss sade jag, nu när du har varit här på besök så vill jag komma och hälsa på dig. Och nu sitter jag här, säger Per.
  Det har varit en fullspäckad dag som inte är slut än för Per. I kväll väntar en överraskning innan han får gå till sitt hotellrum och sova för natten. I morgon bitti flyger han hem till Halmstad igen och sina vanliga arbetsuppgifter. Bland annat att hämta och dela ut matlådor till åtta olika ställen, dela ut post och se till att allt fungerar som det ska.

Annelie Nordström berättar att hon ska följa med honom till Arlanda eftersom hon själv flyger till Göteborg något senare. Annelie ska ner till S-kongressen och berätta för Stefan Löfven om sitt möte med Per.
  – Då ska jag säga till honom det du sa till mig, att du vill ha en ny regering. Då blir han glad, säger Annelie.