Hur kom ni fram till att ni ville göra det här?
  – Alla tre ville göra något för någon annan. Det är inte så många som gör något för äldre – det är vanligare att man ordnar något för barn – så då ville vi göra något speciellt för äldre.

Vad kommer middagen att innebära?
  – Vi kommer att vara på Liljefors äldreboende. Vi ska laga middag och göra efterätt till dem och de som vill får hjälpa till. Sedan får de som vill spela Wii – det blir nog ett bowlingspel. Det blir också tipspromenad och musikunderhållning. En kille från vår skola ska komma och spela gitarr, Elvis-låtar och liknande.

Vad bjuder ni på?
  – Det är tänkt att det ska vara en lite finare middag. Det blir potatisgratäng, kassler och sås – massa kladdigt och gott!

Har ni stött på någon speciell svårighet eller utmaning?
  – Ja, vi har haft jättesvårt att få sponsring till mat. De flesta affärer stödjer hellre sportgrejer. Det har ju varit vår största motgång, svårigheterna med att samla in mat, men det kommer att lösa sig även med det.