– Vi är ute och pratar med folk om våra frågor, helt enkelt. Det passerar mycket människor här. Vi försöker få dem att gå med i Kommunal eller något annat LO-förbund, om de inte redan är det, berättar Sanna Tefke som är ersättare i sektionsstyrelsen.
  Varför Sergels torg?
  – Det är en ny grej som vi testar. Nu har vi lite otur med vädret, men vi hoppas att det går bra i alla fall. Vi har precis slagit upp tältet här, och det är redan folk framme och pratar.

Kommunals sektion 26 finns på plats på Plattan i dag fredag, lördag och söndag. Nu under eftermiddagen hålls utfrågningar med Stockholmspolitikerna Helen Törnqvist (C) klockan 14 och Ann-Margrethe Livh (V) klockan 16.30. Efter den sista utfrågningen spelar musikern Sanna Carlstedt.
  På lördag spelar och sjunger Lage Malmsten och på söndag läser poeten och KA-kolumnisten Jenny Wrangborg dikter. Hela programmet finns på Facebook (se länk).