SVAR: Vad vi tycker är snyggt varierar från person till person. Själv tycker jag det är viktigast att hitta en trivsel i kroppen, vilket man kan känna när man har smidighet, styrka, ork och balans. Vad gäller muskelstorlek och omformning av kroppen leder träning till att musklerna aktiveras. Hur mycket detta syns beror lite på vad vi tränar och vilken sammansättning kroppen har, det vill säga muskler i förhållande till fett. Beroende på ålder spelar också hormoner roll vid omformning, så om du fortfarande är under 20 år sker det förändringar fram tills du vuxit färdigt.
Jag tycker du kan fortsätta styrketräna och lägg då fokus på övningar för hela kroppen. Musklerna växer inte så mycket i omfång så att du får ridbyxlår på grund av det. Något som ger styrka, balans och smidighet är exempelvis yoga, som gör gott för självuppfattningen. För helhetens och välmåendets skull rekommenderar jag dig att yoga en till tre gånger i veckan, styrketräna en gång i veckan och göra något konditionspass en till två gånger i veckan. Dessutom behåller du då en vital och flexibel kropp.