NYHETER

Stefan Löfven föreslås bli ny S-ledare

2012-01-26
IF Metalls ordförande Stefan Löfven föreslås bli ny partiordförande för Socialdemokraterna.
Läs mer

Så tycker kommunalare om Löfven

2012-01-26
Socialdemokraternas nästa partiordförande föreslås bli en fackordförande med rötter i det röda Ådalen. Samtidigt har Stefan Löfven varit en stark motståndare till jämställdhetspotter — Kommunals hjärtefråga och det som splittrade LO inför avtalsrörelsen.
Vad tycker några förtroendevalda kommunalare om Stefan Löfven som ordförande för S?
Läs mer

Stefan Löfven pekas ut som ny S-ledare

2012-01-26
IF Metalls ordförande Stefan Löfven pekas av flera medier ut som Socialdemokraternas nya partiledare.
Läs mer

HALLÅ DÄR

Hallå där: Eva Mörk

2012-01-26
Eva Mörk, professor i nationalekonomi. Du har på uppdrag av Institutet för arbetsmarknadspolitisk utvärdering försökt mäta om jobbskatteavdraget lett till att fler jobbar. Varför har ni undersökt det här?
Läs mer

DEBATT

Sökes: brandmän som kan arabiska

2012-01-26
Vårderfarenhet och kunskap i moderna språk ger nu meritpoäng till dem som vill utbilda sig till brandmän, skriver Lars-Göran Uddholm, brandchef, och Susanne Bergström, (S), ordförande i direktionen i Södertörns brandförsvarsförbund.
Läs mer

Liv tycker

Släpp in nejsägarna i S-laget Löfven!

2012-01-26
Stefan Löfven, barnhemsbarn, svetsare, förhandlare, IF Metallordförande. Nu skriver han historia som den första LO-ledare som väljs till ordförande i Socialdemokratiska arbetarepartiet. Det är inte striden om jämställdhetspotterna med Kommunal som blir hans största utmaning. Utan att våga vara trygg med att inte alltid veta bäst.
Läs mer