Skolor stängs. Sopor får ligga kvar. Städare, renhållare, ekonomibiträden, lärare, vårdpersonal, ambulansförare, tjänstemän på kontor och många andra yrkesgrupper strejkar den 30 november.
Betala mer, jobba längre, få mindre pension. Det blir resultatet av regeringens förslag till förändrat pensionssystem.
De som strejkar protesterar mot att betala högre avgift till pensionssystemet och att pensionsåldern kommer att höjas för till 66, sedan 67 till 68 år. Dessutom får de räkna med sämre framtida pension. Det rör sig om tusentals kronor.
In i det sista pågår förhandlingar. Regeringen har kompromissat genom att undanta anställda med mindre än tio år kvar till sin pension.

Sue HollandSue Holland, elevassistent i Deal, Kent.
Dave Prentis, Unison.Dave Prentis, generalsekreterare för Unison.

En av dem är elevassistenten Sue Holland i Deal i Kent. Hon är 55 år och arbetar deltid. Hon kommer inte att få ut mer än 4000 kronor i månaden totalt i pension och är rädd att den urholkas.
Det finns de som har ännu mindre. En kvinna, som redan gått i pension, berättar att hon efter en pension på 3 850 kronor i månaden bara har 500 kronor att leva på efter att ha betalat hyra och el- och vattenräkningar.
Sue Holland säger till KA:
– Jag kommer att strejka, framför allt i solidaritet med dem som är yngre än jag är. Det finns ungdomar som har svårt att få jobb och har så ont om pengar, att de inte ens har råd att betala in till pensionssystemet.

Dave Prentis, generalsekreterare på fackförbundet Unison är beredd att ta strid.
– Det här är en massiv attack på våra medlemmar, samtidigt som lönerna har frusits och priserna stigit, säger han.
Främst anklagar han regeringen för att låta kvinnor och familjer betala det högsta priset.
– 3,7 miljoner kvinnor kommer att drabbas. De betalar ett högt pris medan bankerna kommer undan.
Dave Prentis är kritisk till att de högre utgifterna till pensionssystemet inte ens kommer att gå dit utan till att minska landets budgetunderskott.
Dessutom pågår en lagändring som innebär att anställda inte får ta med sig sina pensionsförmåner, om en verksamhet övergår i privat regi. Och verksamheter i offentlig regi läggs ut på entreprenad i allt snabbare takt i England.

Den senaste månaden har det pågått en febril aktivitet på fackförbunden i London och ute i landet för att förmå medlemmarna att rösta ja till strejken. Till och med en cd-skiva har getts ut med sången: Låt oss arbeta tillsammans.
Det finns de som påstår att det här är den största strejken sedan generalstrejken 1926. Och kommer inte facket och regeringen överens i sista minuten kommer människor att samlas redan vid midnatt med tända ljus i händerna. På onsdagen blir det mängder av demonstrationer.
Regeringen försöker avstyra strejken och tycker att den är ansvarslös. Det kommer att fattas pengar i pensionssystemet de kommande åren. Dessutom hävdar regeringen att låginkomsttagare inte kommer att drabbas.

Strejken avser en kommunal/statlig pensionsfond, dit de anställa betalar in en avgift. Regeringsförslaget innebär att fem miljoner offentlig anställda kommer att betala i genomsnitt 3,2 procent mer till den från och med år 2014-15.
De som tjänar mindre än 165 000 kronor om året är undantagna.
Idag kan kvinnor pensioneras vid 60 men detta är på väg att försvinna.
30 fackförbund med över tre miljoner medlemmar har fått godkänt av sina medlemmar att strejka, enligt TUC, det brittiska LO/TCO.
Storbritannien styrs av en konservativ/liberal regering.