SVAR: Du befinner dig fortfarande i tonåren. Det innebär att en allsidig kost med frukost, lunch och middag plus två mellanmål ska räcka som energiintag.  
Du kan öka på ditt proteinintag, så du äter mer kyckling, kött, fisk, ägg, soya och tofu. Du bör dock inte äta så mycket mjölprodukter, som pasta, pajer och bröd bakade på vetemjöl. Då behöver du inte äta extra proteinpulver.
Om du vill göra en smoothie efter träningen kan du alltid blanda ihop en och en halv deciliter yoghurt med 10 procents fett, en banan, lite frysta bär som blåbär eller hallon och knäcka i ett ägg. (Om det låter läskigt med rått ägg i brukar jag fråga om du någon gång smakat på en sockerkakssmet och då känt ägget?)
Detta är ett bra mellanmål före eller efter styrketräning. Om du inte tål ägg eller inte vill äta det av någon annan anledning kan du köpa ett rent proteinpulver och tillsätta efter doseringen på förpackningen.
Var noga med att det bara innehåller protein och inga andra ämnen.