VAR: Vad du ligger i. Kul! I din ålder kan du röra på dig mycket, men det är viktigt att du trivs med det. Själv får jag ut mer av träningen när jag har något i magen, medan andra trivs med att starta på tom mage. Prova med en liten smoothie. (Se recept i svaret på den föregående frågan.) Efter passet behöver du en ordentlig frukost. Se exempel nedan.Gå upp vid 06.30 och drick en smoothie, koka också två ägg redan här. Kör kondition mellan 06.45 och 07.30, så hinner du äta frukost, duscha och  ta dig till skolan. Frukosten kan vara havregrynsgröt med lite mos och sojamjölk, två ägg och två ­knäcke­brödsskivor med skinka och majonnäs. Kör detta tre till fem gånger i veckan.Styrketräning kan du lägga in två-tre gånger i veckan. Ät ett mellanmål efter skolan, träna mellan 16.00 och 17.00 och ät sen en proteinrik middag med mycket kött eller fisk, fågel, tofu, ägg och så vidare. Ät också en råkostsallad och en deciliter ris/quinoa/bulgur med aioli.