En hel vecka har redan sprungit iväg, nu är det fredag och helg! Jag har turen att få vara ledig en extra dag och får riktig långhelg, skönt. Det behövs verkligen nu då det blivit lite sömn i flera dagar. Försov mig dessutom på torsdagmorgon 🙂
Blev dock bara 5 minuter sen till jobbet men detta är andra gången i mitt liv som jag försovit mig, hände en gång under min gymnasietid också.

Veckan har varit relativt lugn för min del, jobb, utbildning, jullunch och träning är väl vad jag gjort som mest.
Har faktiskt hunnit med årets första vurpa också, var ute och gick och kände att det var halkigt så skulle gå därifrån och helt plötsligt ligger jag på backen med rätt bra smärta i höger knä, höft och armbåge. Just nu är knät lite svullet på utsidan men hoppas det inte blir värre för på lördag ska jag, sambon och eventuellt min mamma åka ner till Sundsvall och IKEA!

Som jag längtat efter att få åka till IKEA, skulle helst ha velat farit för flera veckor sedan. Vi har haft mögel i vårat sovrum och fått det renoverat plus att vi köpte en ny större säng i samma veva så nu behöver vi sängbord och jag ska köpa ett skrivbord som ska bli min syhörna.

Annars då, kommentarer kommer fortfarande in på min vanliga blogg, trevligt! Fick ett telefonsamtal igår kväll också, hann dock inte prata med tjejen som ringde då jag var på väg bort så hon skulle återkomma, det var om något tips på nåt. Så det kan nog bli spännande att höra.

Nu är min vecka slut här som gästbloggare hos KA, får tacka så hemskt mycket för denna veckan. Hoppas att någon som läst mina inlägg kanske fått ut något av det iallafall, trots att det mest bara är svammel. Men det är ju vad jag brukar blogga om i vanliga fall, allt och ingenting!

Vill även passa på att önska er alla som läser på KA en trevlig jul. Kika gärna in på min vanliga blogg ifall ni har lust, kommer fortsätta lägga ut tips jag får in där om IBS för er som är intresserade.

Tack för mig!