Idag har jag ingenting speciellt alls att berätta. Dagen har mest gått ut på att försöka hålla mig vaken efter att ha sovit cirka 3 timmar per natt i två nätter, det tar på.

Var på en kort utbildning med jobbet idag, vi fick information om stickskador och fick se lite mer säkerhetsprodukter för provtagning, vi använder oss redan av flera stycken men det finns mer att förbättra för att göra provtagning säkrare.
Så det var en väldigt intressant timme som vi var uppe på sjukhuset idag, skönt att få göra något annat under arbetstid också en stund.

Efter jobbet for jag på besök hos min farmor, väldigt trevligt var det. Blev en timmes prat och en timmes bilkörning hem, som egentligen ska ta kanske 10 minuter, det var enormt halkigt och mycket trafik, fick mest stå still i alla korsningar och rondeller, då ska man inte vara trött för då sjunker humöret ner i botten direkt.

Har även hunnit
med att äta god middag, lax med kaviartäcke och potatismos, dock så sa stackars magen ifrån med enorma smärtor efter middagen, har klarat mig relativt bra nu under en längre period utan enorma smärtor efter middagen, tills idag.
Lyckades ändå ta mig till min sambos mamma för fika, eller ja, de fikade. Jag smakade en halv lussebulle.

Imorgon efter jobbet
blir det att åka upp till sjukhuset för att få mina sprutor emot min astma som jag får var 4:e vecka. Har inte bestämt mig än ifall jag ska ta bussen dit eller gå hem och hämta bilen, beror på hur mycket tid jag har på mig.

Får återkomma imorgon med ett förhoppningsvis lite mer innehållsrikt inlägg, som dessutom blir mitt sista som gästbloggare hos KA.