Här är artikeln för er som inte läst den.

Är bara synd att vissa av tipsen man får kostar rätt mycket pengar och för en som är sjukskriven på halvtid så har man inte speciellt mycket pengar att lägga på andra saker än räkningar och mat.
Men efter nyår har jag tänkt försöka ge mig på lite förändringar för att se ifall man kan börja på att få må lite bättre.

Sedan fick jag även ett mail med förfrågan om jag ville gästblogga här hos KA, efter lite betänketid så tackade jag Ja. Så nu får ni stå ut med mitt svammel här i en vecka 🙂
Planen är att jag skall blogga om min vardag så det kommer nog skrivas en del om hur dagen varit på jobbet och träning, vilket är det jag mest gör på veckorna.

Nu har då ännu en helg passerat och en veckas jobb väntar på vårdcentralen. Helgen har varit riktigt bra, i fredags hade vi glöggkväll här hemma tillsammans med några vänner.
Sedan har jag även hunnit med att besöka gymmet två dagar, fredag och lördag för att köra lite styrka, blev först bröst och biceps och igår fick mina ben och mage sig en omgång.

Ispar i Umeå.Söndag begav jag mig ner på stan i hopp om att kanske lyckas fynda någon stackars julklapp, men utan resultat. Blir till att beställa från nätet istället tror jag. Men det var väldigt mysigt att traska runt nere på stan, lagomt med folk, julmusik spelades lite här och var och de hade något fackeltåg.
Sedan har vi en ljusfestival i Umeå just nu, som iofs snart är slut men passade på att fota ett vackert par i is idag då det inte var en människa i närheten 🙂
Paret skiftar i färg men självklart var den helt neutral då jag var där.

På återseende imorgon!