Till vardags skriver jag krönikor i Metro och Allas Veckotidning och bloggar på www.hillevi.nu.
Jag har bloggat sedan 2003 då jag fick mitt första barn och inte kunde hitta min dagbok.
Min man, som är lite av en blogg-guru, fixade min första blogg som hette Supermamman.se – lite självironiskt sådär – och den blev en sådan succé så det har blivit tre böcker av den. En fuskmammas bekännelser, Från fuskmamma till supermamma och Hjälp, jag ska bli tvåbarnsmamma.
Så ni förstår att jag älskar bloggandet.

Numera bloggar jag minst lika mycket om andras barn. Speciellt utsatta barn. Efter min roman Kärleksbarnet – som bygger mycket på min uppväxt som alkisbarn – så har jag fått ta del av många berättelser om utsatta barn.
Det är ingen folkhemsidyll som finns där ute.
Även om det samtidigt finns många eldsjälar som kämpar för dessa våra minsta.
Heja er! vill jag bara säga.
Den här världen behöver många, många fler eldsjälar.

Kram på er och välkommen till min bloggvecka.