Dagen efter på morgonen var det någorlunda bättre, jag kunde ta mig till jobbet. När jag sitter fungerar det ganska bra, men när jag kommit hem efter första passet ringde jag min vårdcentral och fick komma dit. De tog några prover för eventuella andra åkommor plus undersökning av ”skadan”.

Proven var OK,  men jag hade väldigt högt blodtryck (160/100). Ett resultat av skadan, som konstaterades vara muskelinflammation. Jag fick medicin, som ska häva inflammationen. Och så ska jag försöka vila så mycket som möjligt.
Borde nog sökt hjälp tidigare, men man försöker ju härda ut och tro att det ska gå över snabbt!

Nu får det ta den tid det tar. Jag kommer att göra andningsövningar och stretching, men vänta med all annan belastning tills värken har hävts.

Tjingeling, från en besviken och lite deppad Stefan som ändå ser ett ljus i tunneln och kommer att komma igen!