Jag började arbetsträna förra veckan, måndagar och onsdagar 9-12. Det var jobbigt känslomässigt, men, men….jag kämpar på.

Bollen tränar jag på tre gånger i veckan och simmar nu onsdagar och söndagar. 30 minuter orkar jag. Torsdagar är jag med på vattengympa i 45 minuter och inte bara för träningens skull. Det är även skönt att komma hemifrån och göra något själv. Sen har vi det här med morgonpromenaderna som är ett helsike… men jag försöker.

Jag går i en timme varje dag , om inte på morgonen, så  senare på dagen.

Det var skönt att gå tillbaka till en färdig matsedel. Det funkar bättre då, tycker jag.

Jag går på toa varje dag och ibland flera gånger.  Om jag äter som jag ska och inte stressar mår min mage bäst, det vet jag. Hoppar jag över något mål eller stressar blir jag dålig i magen direkt, men i det stora hela mår den nu bättre.

En liten fråga bara, om alla dessa nötter som säljs med olika smaker som ost, bacon och gud vet vad. Är alla nötter OK att äta, eller!?

Hälsningar!
Mia