Det är ju så lätt att fuska om man lägger den sidan till men det har jag inte gjort, utan jag har varit ut i naturen oavsett väder och vind. Tålamodet är det inga problem med,  kanske blir det bara något snabbare tempo vid tillagning av maten.

För övrigt känner jag en bättre harmoni i kroppen och blir sällan irriterad över småsaker. Bollen använder jag varje dag efter promenaden i hastigt tempo. Förutom det använder jag en stålfjäder, så överkroppen får sig en omgång också.
Numera använder jag hantlar under promenaden. Jag lyssnar också på musik under gången och ändrar tempot allteftersom låtarna har snabbare tempo.

I mitt jobb händer det dagligen saker i trafiken och mitt sätt är att vara lugn och inte hetsa upp mig utan visa ödmjukhet i stället. Framförallt för att mitt inre ska vara i frid, men också för att kanske göra en människa på bättre humör. Med andra ord hetsar jag inte upp mig i onödan utan analyserar problemet och löser det på bästa sätt.

Jahaja, det var rapporten från Stefan, det, som vinkar med glada tillrop.

Hälsningar
Stefan