Det är de flesta av våra avtalsområden som löper ut i år. Ibland har vi en förmåga att endast prata om det avtal som vi har med Sveriges Kommuner och Landsting. Det är klart att det är största avtalet, men för medlemmarna är alla avtal lika viktiga.
Hur små de än kan verka i förhållande till AB/HÖK. Vi alla som jobbar med de här frågorna vet att det är på det sättet att alla har samma värde, men jag tror det är viktigt att vi ibland säger det så att ingen medlem känner att inte deras avtal verkar lika viktiga. Det blir alltid mer uppmärksammat när det gäller de stora avtalen.
Ganska naturligt med tanke på att det rör så många människor. Avtal som berör flera hundra tusen till rena företagsavtal som rör kanske tio personer.

Det är en bra dag med mycket diskussioner, bl.a. om Arbetstidsdirektivet och försäkringsrätten. Vi diskuterar hur vi kan förenkla rutinerna kring flera av dessa frågor när det gäller handläggningen. När den här gruppen kommer tillsammans är det alltid engagerande och livligt.

Jag måste åka hem samma dag eftersom jag har ett läkarbesök på onsdag morgon.
Så jag åker från Marholmen strax efter kl 18.00 och är hemma ca 20.30.