Jag har jobbat nu i två års tid som pers.ass åt en kvinna som har sovande jour. Borde vara vaken natt då kvinnan vissa nätter vill upp massa gånger. Min chef säger att jag ska vara glad som kan sova på jobbet.  

Men jag betackar mig för den glädjen. Resultat är att jag har inte sovit en hel natt på 2 år. Vaknar upp till 10 gånger på en natt då jag är ledig. I tron att jag ska upp och hjälpa någon. Har svårt att somna om och komma till ro. Vill jag sova ordentligt så är det sömntabletter som gäller och det är ju inte riktig sömn. Och betalningen för jour är usel. Några ynka kronor, tror det är kring 25 i timmen.

Nej tack! Jouren är något Kommunal borde kämpa för att få upp betalningen på. Eller ta bort den helt och hållet. Upp till kamp, Kommunal! Bry er om oss pers.assar med sovande jour!