Det som börjar som en traditionell krigsfilm slutar som en slags zombiefilm. Boyd och hans kompani kraschlandar i norra Frankrike, för att med ett viktigt uppdrag bereda vägen för invasionen i Normandie under andra världskriget. Och allt går fel.

De tyska nazisterna är överallt: Av misstag nästlar sig soldaten Boyd rakt in i hjärtat hos de tyska trupperna i byn, och upptäcker en fasansfull experimentverkstad, och det är här zombierna tar över.  Det tusenåriga riket kräver tusenåriga soldater är nazistrepliken som motiverar den här bisarra historien.

Annars välskildrad krigsångest hos människorna som är satta att utföra ett av alla dessa uppdrag under ett krig och hyfsat spännande inledningsvis. I slutändan blir det mest ytterligare ett kapitel i den amerikanska historieskrivningen om USA:s ärofulla roll i befrielsen av Europa.