Hur känns det att få priset?

– Det känns helt otroligt, fantastiskt fint att det är medlemmarna som har röstat fram mig. Man jobbar ju inte för att få pris utan för att göra bra grejer, och får man ett pris blir man uppmuntrad att fortsätta.

Vad ska du göra med prispengarna om 50 000 kronor?

– Det har jag inte bestämt än, det kom lite plötsligt. Gitarrer har jag så jag klarar mig så det blir nog ingen gitarr.

Berätta vad du gör på jobbet!

– Vi har en kulturgrupp i vår dagliga verksamhet. Där ingår Solteatern och Solteaterns rockorkester, jag och en kollega leder den gruppen. Vi gör musikvideor som finns på Youtube, radioteater, uppträder på after work, färgar tröjor, gör konserter och teaterföreställningar. Bakar pizza. Allt möjligt. Vi har varit med i ”Talang” i Tv3 men gick inte vidare.

På fritiden gör du också musik?

– Jag är ute och spelar på helgerna på fester och bröllop, jag spelar gitarr och sjunger lite. Vi har ett tribute band till Pink Floyd, Shine on heter vi. Jag komponerar musik och gör plattor. Det är musik i huvudet dygnet runt på mig.