SVAR: Jag förstår din frustration och det du gör med din kropp är väldigt vanligt.
  Du har startat med en strikt diet på lågt kaloriinnehåll som faktiskt är mindre än det antal kalorier du gör av med bara genom att ligga och sova. Samtidigt tränar du som en person på elitnivå. Detta gör att kroppen går in för svält och försvar. Du svullnar och lagrar allt som går för att överleva!
  Du kommer inte att nå de resultat du önskar med det du gör nu. Jag föreslår att du börjar äta normalt 2 000-2 300 kalorier beroende på vad du tränar och att du tränar ungefär tre tuffa pass i veckan och promenerar lätt 30 minuter om dagen.
  Det avgörande nu är att du kommer ner i varv, så avsluta eller börja dagen med långsamhet. Gör andningsövningar/töjningar och rör kroppen bara långsamt på olika sätt. Då kan du hitta stillhet och ro för bästa läkningsprocess och återuppbyggnad av kroppen.
/Beatrice Ahlperby