Det här behöver du:
500 g kesella (10%)
2 dl strösocker
4 tsk vanillinsocker
4 tsk gelatinpulver
4 msk kallt vatten
2 dl vispgrädde (40%)
100 gram sötmandel
50 gram russin
frukter och bär till garnering

Gör så här:
Rör ihop kesellan med strösockret och vanillinsockret. Hacka mandeln och blanda i tillsammans med russin.
  Låt gelatinet svälla i vattnet och smälta enligt anvisning på förpackningen. Vispa ner gelatinet i en tunn stråle i kesellasmeten.
Sätt smeten i kylskåpet i 20 minuter.
  Vispa grädden till fast skum och vänd ner den i kesellasmeten.
Skölj en form, eller en rostfri bunke (diameter i botten cirka 9 cm, uppe cirka 15 cm, höjd cirka 9 cm) med kallt vatten.
  Häll i smeten och ställ desserten i kylskåpet att stelna, minst 4 timmar.
  Paskhan kan göras 2-3 dagar före servering. Täck ytan med plastfolie och låt den stå i kylskåp fritt från starka dofter.
  Doppa formen i hett vatten och stjälp upp paskhan på serveringsfat. Garnera med frukter och bär.