Miljöpartiets tält i Almedalen.Foto: Liv Beckström

Måndag är Miljöpartiets dag i Almedalen, där tältet är öppet för debatter om klimat och miljö. Vad händer om det blir 6 grader varmare, undrar panelen här. Meterolog Pär Holmgren är med och ger svar. I kväll talar språkröret Åsa Romson för andra gången.

Niklas Svensson, Expressen, frågar ut Åsa Romson (MP).Foto: Liv Beckström

Åsa Romson fick också ett antal raka frågor av Niklas Svensson i Expressens valstuga. Flera handlade om hennes graviditet.Och Åsa Romson berättade att det gick för sig att bli gravid utan att fråga partiet i förväg. Samt att hon inte delat erfarenheter med MP-språkröret föräldralediga Gustav Fridolin. ”Det är trots allt skillnad på kvinnor och mäns erfarenheter av att föda barn”, förklarade hon.

Fotnot: Jag twittrar under Almedalsveckan, följ mig på http://twitter.com//livbeckstrom.