Jag minns när jag var i Slovakien för att se Djurgården spela. En stor stark kostade tre kronor men det var inte det som gjorde det största intrycket.
Nä, det var att de ungdomar i 18-19 års åldern som försökte prata med oss alla hade riktiga risiga tänder. Vi i Sverige har ju generellt haft väldigt bra tänder men det är väl klart att man skippar en undersökning på 600:- om man har det knapert.
Fast vad var det Ann Wibble sa sist det var borgerlig majoritet? Att man skulle ha en årslön på banken? Inte helt lätt som kommunalare…

Igår var jag i Gallerian där det var modevisning. Jag har inte varit på många visningar men förundras alltid över att modellerna ser så fundamentalt uttråkade ut. Varför? Är det för att de inte ska stjäla för mycket uppmärksamhet från kläderna de bär?
Jag vet inte, men jag blir nästan full i skratt när de går på catwalken och ser trumpna ut.
Personligen tror jag kläderna skulle te sig bättre om modellerna visade lite attityd eller i alla fall någon glimt i ögat. Nu var detta väldigt unga, kanske helt nya, modeller men jag tycker även mer etablerade brukar se ut som de sålt smörtet och tappat pengarna.

Det var jag och min kollega Ann Westin, den fd undersköterskan, som gick på stan. Vi hade planer på att efter visningen inta catwalken och göra vår egen lilla walk vilken inte precis skulle vara kattlik…
Ingen är så rolig att gå i stan med som hon. Vi fikar, äter lunch och shoppar. Alltid med lika stor energi.
Jag nöjde mig med två glödlampor idag medan Ann hittade både en superfin halsduk och en superfin klänning samt en massa eleganta inslagningspapper till jul. Vi har överhuvudtaget väldigt kul ihop och en mer generös människa får man leda efter.
Jag tycker hon är kanon i ¨Babben och co¨ också. Snacka om svår uppgift att försöka underhålla någon vars enda uppgift är att inte skratta!

Nä, nu är det dags att ta dagens dos av skrivande. Tycker inte att jag producerat så mycket material den här veckan men någon gång ska det väl lossna?