Vi har bytt böcker med varandra vi som skriver våra egna böcker. Vi skickar sms till varandra och några har jag även talat med i telefon.
För allt inte tala om alla mail med roliga bildspel, fräcka vitsar som cirkulerar och inte att förglömma alla vackra dikter.
Mitt ”ängladille” är allmänt känt bland mina bloggläsare. Och det kommer nya änglabilder till mig i en jämn ström. Sånt gör mig glad.

Idag vill jag skicka en hälsning till min bloggvän Hjördis från Lillhärdal. Hon ringde mig igårkväll och berättade att hon skulle medverka i radioprogrammet Karlavagnen senare på kvällen och prata om dialekter. Så jag låg där i min säng och väntade på att hennes röst skulle dyka upp. Vad bra du lät!
Sedan efteråt ville hon hälsa till vänner och då särskilt till Gunilla Karlsson Fjälkinge…..
Wow, jag blev så överraskad och sprang sedan upp ur sängen och in till alla familjemedlemmar och berättade att hon hälsade till mig i radion!  

Så om ni, nu efter mitt gästspel här på KA, vill fortsätta titta in på min blogg är ni välkomna in på GUNILLAS BLOGG.
Beskrivningen på min blogg är: Jag skriver ner mina funderingar och tankar som rör sig i mitt huvud sedan jag förlorade min förstfödde son.
Skriver även lite dagboksanteckningar och dikter samt samlar på vackra bilder och texter. 

Idag är det fredag och sista dagen som gästbloggare där veckan skulle täcka måndag till fredag. Jag vill tacka er alla som har läst mina rader och dikter, och till er som har skrivit kommentarer på mina inlägg. Det var en ganska vanlig vecka i mitt liv med allt vad det innebär. Fast arbetsveckan är inte slut än. Jag jobbar helg igen.

Vi arbetar två helger i sträck och är därefter lediga två helger. Jag, med min 50 % sjukskrivning, ska nu arbeta ikväll och söndag dag.
Lördagen som är ledig ska jag försöka samla kraft. Lättast gör jag det genom att vara hemma.
Kanske blir det en promenad om vädret är bra. Vi gör något trevligt tillsammans och så en bra avslutning på våra mysdagar brukar bli en god middag som vi hjälps åt att  tilllaga.
Vi dukar fint med ljus och servetter och njuter av stunden som är just då.
Nästa vecka däremot är en vecka som börjar ge mig ångest…

Nästa lördag har Rickard sin födelsedag. Om han hade fått leva skulle han fylla 26 år. Just födelsedagar är en av alla de där dagarna som förr var glada dagar, men nu är djävulska att klara av.
I år blir det den tredje gånger vi går till graven med hans presenter. Presenter som består av blommor, ljus och marschaller. Det är ju vad vi kan ge.
Det brukar bli många besök på kyrkogården den dagen. Jag vill dit många gånger och läsa på alla kort, se alla ljus och blommor som släkt och vänner lägger dit.
Och sedan gråter jag glädjetårar över allt det vackra och känslan att veta att vår äldste son lever kvar i så mångas minne.  

Dagens dikt  

Ingress: En nyskriven dikt om mina tankar den där kvällen i månadsskiftet mellan september och oktober månad. Tankar som blev en dikt….  

Tankar om oktober

En ny månad är på ingång
och med den kommer födelsedagen
när vi återigen bara kan gratulera
dig där vid graven
med våra blommor och ljus
Här hemma brinner ljuset
bredvid ditt foto som alltid
Vi plockar fram flaggan
som vid alla födelsedagar
och vi äter tårta till din ära

Dikt © Gunilla Karlsson 070930