Det finns ju annat jag gör också, skriver diabetesstatistik och fixar med barnklinikens hemsida till exempel. Mycket datorjobb med andra jobb och där trivs jag ju, vid datorn.

Varje vecka får jag nyhetsbrev från ”PC för alla” via e-posten och senast läste jag att en standardiseringsorganisation håller på att utveckla gemensam standard för minneskort. Tänk så bra, då kanske jag kan köpa en annan kamera och ha samma minneskort? Jättebra. Nu känner jag mig låst vid min Olympus my, som jag i och för sig är rättså nöjd med.
Standardiseringsorganisation, bara smaka på ordet, jag gillar det.

Annas bild

Lisbet Salander, känner Du henne? Jag älskar henne! Jag har hört om hennes liv under sommaren.
Jag lyssnar på ljudböcker, när jag är ute med Lussekatt. Han får gå i koppel och jag går i regel dit han går, men han kan lika gärna smyga runt eller bara ligga och titta på en vägbrunn – i 37 eller 42 min.
Det blir ju rätt så tråkigt för mig att bara stå där och glo, så jag har börjat låna ljudböcker på sjukhusbiblan och lyssnade alltså hela sommaren på Stieg Larssons Millenieböcker som Reine Brynolfsson läste.
Jisses vad bra de var, alla tre – rekommenderas!

Gräsklippning är ett otyg. Ja jag tycker det och jag tycker att alla skulle klippa sina gräsmattor samtidigt.
T ex mellan tio och elva på lördagar, då lyssnar jag ändå på Melodikrysset i radio och då kan jag öka volymen så jag överröstar alla gräsklippare.
På söndagar kunde folk klippa gräset under Svensktoppen så kan jag ösa på musik så att det står härliga till. Då kan jag passa på att träna Linedance under tiden.
Vad sägs om gräsklippningsförslaget?

Ha en bra dag tills jag återkommer – för det gör jag!