Prisbelönt iransk regissör gör film med spanska stjärnskådisar och resultatet blir halvbra.

Släkten samlas i en liten by på den spanska landsbygden för ett bröllop. Laura kommer ända från Argentina tillsammans med sina två barn, mannen är kvar hemma på andra sidan Atlanten. Allt är frejdigt och uppspelt ända tills Lauras tonårsdotter plötsligt är försvunnen och, visar det sig, kidnappad. Kidnapparna kräver en rejäl lösensumma annars dödar de flickan.

Omständigheter pekar snart på att någon rätt närstående tycks vara skyldig och de inblandade familjerna börjar misstänka och indirekt anklaga varandra. Det leder till att gamla ekonomiska oförrätter och kärlekshistorier bubblar upp till ytan.

Det är välspelat och välgjort men på tok för släpigt. Det blir aldrig särskilt spännande tyvärr. Med viss tillstramning hade det nog blivit riktigt bra.