Jag börjar mitt bloggande med hur mitt hjälparbete för många år sedan började. Under veckan berättar jag om hur mina resor till Rumäniens barn har varit. Så följ min berättelse under vecka 26 och jag hoppas på många givande inlägg från er.

Jag var en av pristagarna på Kommunals kongress, där jag fick motta Demokrati- och solidaritetspriset den 30 maj 2013.
  Det var en ära att jag fick detta pris. Det jag gör är helt naturligt. Att hjälpa andra som har det sämre än jag.

Allt startade för många år sen när jag jobbade med att informera ungdomar på Hultsfredsfestivalen om vikten att vara med i facket. Vi serverade gratis fika till ungdomarna. Varför inte ha en insamlingsbössa som de kan lägga en slant i, tänkte jag. Det blev många tusenlappar. Så började det. Jag har alltid en insamlingsbössa med mig. Jag har alltid betalat mina resor själv och tagit semester. Någon gång har Kommunal Sydost hjälpt mig. Sektionerna i Sydost har också stöttat mig.