Jag försöker dock, med tanke på min diabetes, att äta sunt och röra mig dagligen. Men som sagt, när man har vab så är det lite krångligare än i vardagen.

Idag har jag faktiskt
följt doktorns ordination, vila!
När lillfisen skulle vila efter lunchen så la även jag mig en stund. Slumrade uppenbarligen till för jag vaknade i ett förvirrat tillstånd där jag inte på en gång kunde tänka klart vare sig vad klockan var eller om jag sovit länge. Skönt men så sällsynt att kunna vila lite mitt på dagen.

Dagens middag är klar, står o småputtrar, kalops i dag och det luktar kalas i hela huset.

Och så har maken installerat nya multimaskinen, en HP Officejet Pro 8500. Som jag tidigare nämnt, en värsting maskin för vår lilla rörelse.

I kväll när maken kommer hem ska jag ta mig liten promenad, behöver komma från o rensa i skallen lite. Alla intryck snurrar och jag behöver få lite egentid att tänka. För så är det ju, att har man mycket omkring sig och är som mig, som tar på mig att reda ut och fixa så är det lätt att det därmed
Blir lite gjort av allt men helheten blir kaos. Och precis så har jag känt ett tag nu.
Sjukt barn med misstanke om svininfluensa o som fick ligga på barnavdelningen i nästan 3 dygn, för 1 månad sedan och efter det har allt bara rullat på.
Sjukdomar i familjen avlöser varandra, mer jobb runt omkring företaget och så hela tiden min egen drivkraft till att jobba och vara igång.

Kan ju tala om att mina små är födda så tätt så mellan dom var jag ej tillbaka i arbete utan var hemma med barnen i nästan 4 år, därav min vilja att jobba igen. Är grymt trött på att gå hemma.
Hann väl egentligen bara börja jobba så blev jag sjukskriven, kom tillbaka och jobbade några månader innan det var dags för operation. Direkt efter operationssjukskrivningen var det semester och nu efter semestern fick jag ganska snabbt ont i den opererade armen (opererade axeln).
Så det är pga den värkande armen och en nerv i nacken jag för närvarande är sjukskriven. Hatar att gå sjukskriven.

Nog med gnäll! (Finns alltid någon stackars sate som har det värre.)

Dagens lilla kloka ord blir: Var tacksam och gläds åt vardagen, livet består av väldigt många vardagar!