– Veolia skickade ut en fråga om vilka som var intresserade. Hundra sökte och vi blev utvalda. Vi kör representanter från olika företag som kommer för att se EM-­matcher. Vi hämtar dem på flygplatsen, kör dem till hotellen, kör dem till restauranger och till matcharenor. Sedan ska de tillbaka till hotellen och till flygplatsen.
Vad har ni för arbetsvillkor?
– ­ Vi går enligt svenska avtal. Men i början var det långa dagar med ramtid på 11 timmar utan någon dags vila. Jag jobbade två veckor i sträck. Efter att vi klagade har det blivit bättre med ramtid på 8-­9timmar. Av den tiden kanske vi kör en och en halv timme. Resten går att till att vänta utanför hotell, restauranger och matcharenor.
Får ni inte tillfälle att se några matcher?
-­ Vi har ett eget rum med storbilds-tv på vårt hotell. Där kan vi kolla på matcherna som sänds.
Hur går det då i matchen mellan Sverige och Ryssland?
– ­ Sverige vinner med 2­-0.
Vad tycker du om Kommunals strejkvarsel vid de privatabussföretagen inom BUA?
-­ Det är bra att förbundet inte säljer sig för billigt.