Jag känner att samhället har någon form av panik. De flesta av oss har vaccinerat oss och ändå lever vi med restriktioner, karantäner, tester och dylikt. Poängen med vaccinationen var ju skydd av allvarlig sjukdom och död. Och vaccinationen hjälper ju! 

Jag förstår verkligen inte syftet med att testa personalen. Har du förkylningssymtom ska du vid negativt test stanna hemma i fem dagar eller tills du varit symtomfri i två dagar. Samma gäller ju vid positivt svar. Vad spelar testningen då för roll? 

Att testa har inget syfte längre

Snabbtester är ju också enligt många endast att lita på om du får ett positivt svar. Då det behövs mycket mer virus än vid ett PCR-test kan du mycket väl visa negativt trots att du är positiv.  

Så vad vinner man på detta? Min näsa är förstörd av alla dessa tester. Jag har precis varit förkyld (ej covid) och det värsta med det var hur ont det gör i näsan, på den sidan testet alltid tas. Det går inte att dra in utan att det svider långt upp. 

Jag ska tillbaka till jobbet i morgon efter förkylningen och vet att jag måste testas det första jag gör. Jag har ångest inför detta test. Jag känner bara att det måste sluta nu. Att testa har inget syfte längre. Jag och många med mig är trötta på hysterin.