Anne-Marie Bornestrand

Var jobbar du i dag?

– Jag fick ett vikariat genom Medarbetarcentrum och jobbar i daglig verksamhet, det är en pooltjänst. Vikariatet är fram till 6 juli och då ska jag tillbaka till mitt gamla jobb. Men nu ligger den tjänsten jag går på ute, så jag har sökt den.

Var jobbar du annars?

– Jag har en tjänst i hemtjänsten som jag också har fått genom Medarbetarcentrum för sju år sedan. Jag fick tjänstledigt från den för jag har problem med axlarna och nacken och ville ha något lättare. Jag stormtrivs verkligen.

Vad tycker du om Medarbetarcentrum?

– Jag tycker det är jättebra för nu får jag sms och mejl om det kommer ut nya tjänster som matchar på mig. Om jag vill söka trycker jag på ja och då skickar de iväg min cv. Sedan är det bara att hålla tummarna.

Du har också gått upp i tjänst?

– Ja, jag har gått upp till hundra, jag har 75 procent i hemtjänsten men det här var en heltidstjänst. Det funkar jättebra. Eftersom jag jobbar i pool är vissa ställen tuffa och andra lättare. Nu behöver jag inte ta värktabletter varje dag, det måste jag i hemtjänsten.

Fakta: Anne-Marie Bornestrand

Yrke: Undersköterska.
Ålder: 57 år.
Bor: Borås.