Zlatanbiografin blev en storsäljare och blev dessutom Augustnominerad. Nu finns boken på resan, vår recensent delade ut fyra pluppar (se länkar till recensioner till häger)
  Ett lite tyngre alternativ, men väl så läsvärt alternativ är Ann Heberleins bok Ett gott liv, som fick tre pluppar av oss.
  Tomas Bannerheds Korparna fick en August för bästa roman och högsta betyg av vår recensent. Nu finns den på rean.
  På rean finns också en annan fempluppare, Kerstin Ekmans Grand final i skojarbranschen.

Flera riktiga klassiker finns också till fyndpriser. De har inte recenserats på länge i Kommunalarbetaren, men kan ändå varmt rekommenderas. Kolla exempelvis in det feministiska pionjärverket Maken av Gun-Britt Sundström, Processen av Kafka och så boken som av många anses vara den främsta svenska romanen nånsin: Doktor Glas av Hjalmar Söderberg.
  Olof Palme har varit i blickfånget hela vintern. Dokumentären om hans liv som också sändes på teve var till delar baserad på Henrik Berggrens stora biografi, denna bok finns nu till salu på rean och fick fem pluppar när den recenserades av oss.
  En annan läsvärd biografi är den om Apples grundare Steve Jobs, som KA:s chefredaktör Liv Beckström skrev om i en ledare i höstas.

Slutligen finns en hel räcka läsvärda barn- och ungdomsböcker. Astrid Lindgren, Jan Lööf, Maria Gripe och Richard Scarry hör till favoriterna.
  Bokrean börjar alltså i morgon, men pågår i veckor. Har man lite is i magen gör man de bästa fynden i slutet på rean när handlarna är desperata att bli av med sina lager och sänker reapriserna ännu mer.