Bea Ahlperby Kreta

 

Kerstin och Kristina på flygplanet.

Sagt och gjort. Med en rivstart efter information och presentation var det dags för att få lite nyckelfaktorer till hur du kan vara din egen vinnare.

En av de viktigaste faktorerna är att sortera upp vad det är jag vill uppnå, ha en intention som kan vara ett mål, vision ett syfte till att genomföra något. Det här syftet eller målet kan vara något mätbart eller ett rent tillståndsmål. För att det ska kunna bli verklighet behöver jag också checka av i vilka sammanhang jag vill verka i. Är jag på rätt plats? Är jag i rätt omgivning? Dvs i vilka ramar ska jag vara i.
För att en målsättning ska bli uppnådd behöver jag också tro på att det går. Jag behöver ha en vald sanning om att jag klarar det här och att jag har det jag behöver för att uppnå det. Ibland kanske upptäckten blir att allt inte finns och då blir en av de första sakerna att göra att se till att skaffa det jag behöver. Då är jag inne på beteendet.

Allt agerande och allt jag sedan gör behöver vara samstämmigt med intentionen och mina valda sanningar. När dessa tre nivåer, Beteende, intentioner och Valda sanningar samt ramar är i balans uppstår kongruens. Jag är trovärdig mig själv.
”Gör det du tror på och tro på det du gör – så att det leder dig dit du ska”

Med energi!
Bea

Bea Ahlperby Kreta

Vår fina terass där vi håller föreläsningar.

Bea Ahlperby Kreta 

Hela gänget.