Kanske pratar ni lite för mycket. Ett sätt att få stopp på det hela är att bara utgå från sig själv och ens egna känslor i samtalen.

Ni verkar leta syndabockar. En god idé är att ta in någon utifrån som kan hjälpa er reda ut begreppen. Eller gå en utbildning i vad det är som gör att ni fungerar så dåligt ihop. Då får man lära sig vad personkemi är och varför vi uppfattar saker olika. Det senare innebär inte att den ena har rätt och den andra fel. Vi har också olika uppfattningar om vad ärlighet innebär.

Om ni kontaktar Kommunal får ni information om vilken hjälp som finns att tillgå.

Ert problem måste lösas, eftersom ni påverkar de boende. I och med det är det också ett ledningsproblem. Om den närmaste chefen inte tar tag i saken, säg till henne/honom att ni i så fall går vidare till högre chef. Ta med er fackliga representant på det mötet.