Det här behöver du:
4 ägg

Så gör du:
Koka äggen cirka 5-6 minuter. Skölj i kallt vatten och skala. Dela äggen i halvor på längden. Ta ur äggulorna på två av äggen. Lägg upp de 8 halvorna på ett fat.

Fyllning 1:
2 kokta äggulor
2 msk majonnäs
1 msk finhackad gräslök
6 ansjovisfiléer
1 msk kapris

Så gör du:
Finhacka 2 ansjovisfiléer och blanda med äggulor, majonnäs och gräslök. Fördela i de fyra ägghalvorna utan gula. Dekorera med kvarvarande ansjovisfiléer och kapris.

Fyllning 2:
2 msk crème fraiche
4 kräftstjärtar
4 tsk stenbitsrom
Dillkvist

Så gör du:
Klicka ut crème fraiche och stenbitsrom på de fyra ägghalvorna med gulan kvar. Dekorera med en kräftstjärt och en liten dillvippa.