Jag måste berätta om mina två killar. En är utbildad inom industri och den andra inom IT.
  Två helt olika men otroligt underbara personer som är på väg genom livet. Fasta jobb finns inte, så de har månader av tillfälliga jobb framför sig. De innebär att de fortfarande håller ett kraftigt tag om hemmets kylskåp …

Fördelen med att ha förtroendeuppdrag är alla trevliga och kloka människor som ger tillbaka av sig själva. Man kan både ge och få tillbaka. Det handlar till stora delar om social kompetens!
  Vänner som finns kvar och vänner som försvinner …
  Tänk, varje gång jag tänker på mina vänner blir jag alldeles varm, de är vänner som finns när det känns alldeles hopplöst. Ibland tänker man på vänner som har försvunnit bort och undrar om man kommer att ta upp tråden igen.
  En god vän till mig hade 50-årsfest. Jag blev överlycklig när inbjudan kom! Då hade vi inte snackat med varandra på över tio år.
  Värre är det med vänner som man kanske blev ovän med, för en skitsak! 
  Det värsta är absolut goda vänner som av tragiska anledningar avslutat sitt liv på jorden.

Tack alla som har läst och läser här! Det känns kul att bloggens sida har varit bland de mest lästa. Det säger kanske lite om att vi är 500 000 medlemmar ute i landet, och att många andra tycker om att samverka med oss!
  Snart är min veckoblogg över för denna gång! Jag har mixat gamla händelser med dagfärska. Tyvärr har flera förebilder inte fått plats i texten. Babben Larsson är en klok kvinna, och självklart Anna Lindh som jag hade lyckan att få träffa. En otrolig person som fick lämna denna värd alldeles för tidigt. Den dagen gick även min syster bort i en olycka. Starka kvinnor!
  Alla S-kvinnor i landet som kämpar på och vågar stå upp för varandra visar på en otrolig styrka. De är ju därför man jobbar politiskt! Just detta med den ideologiska inställningen, allas lika värde …
  I rättvisans namn har jag fått mycket positivt gensvar från andra politiska grupper. Jag måste säga att det finns otroliga förebilder ute på arbetsplatserna som gör stordåd varje dag!
  Jag lovar att jag kommer tillbaka, då kanske i tidningen. Kanske blir det en debattartikel – vi får se!

En sak tror jag att jag här och nu kan lova. Att fortsätta vara förtroendevald – om väljarna vill! Det finns så mycket kvar att ta upp om arbetslöshet som drabbar våra ungdomar som har hela sin framtid framför sig, om de som har halkat ut ur alla system, om långtidssjukskrivna, om pensionärer som har låga – nästan obefintliga – inkomster. Om vi ska ha kvar sjukvård i högklass, hur man ska tänka när det gäller vinster …
  Hoppas ni har fått en liten inblick i hur det kan vara att ha ett uppdrag som fritidspolitiker.
  Och att jag har gett en liten inblick i hur de kan vara att både arbeta och ha ett förtroendeuppdrag, plus att ha oregelbunden arbetstid, sömn och allt annat.
  Det viktigaste är att fler vill engagera sig politiskt. Det gäller att så ett frö, för 2014 är det val!

Ha det! Vi hörs. Var rädda om varandra och tänk mer på varandra!