Nu var det ju lite skillnad på vad vi skulle göra. Han skulle delta på G20 mötet i London och jag ska ha debatt om ungdomsarbetslösheten med Littorin, men ändå.

Min debatt är i morgon så kvällen kan väl anses som räddad. Så här långt har jag inte skrivit en rad. Dels så fick jag inte ministerns svar på mina frågor (har en om bristykesutbildningar också) förrens i dag på eftermiddagen. Dels så har jag inte haft vare sig tid eller tillräckligt med inspiration ännu.
Det beror kanske på att jag är en utpräglad kvällsmänniska, jag brukar vara klart mer kreativ på kvällarna. (Det är åtminstone vad jag försöker intala mig själv för att inte få panik över att det inte är gjort.)

Samtidigt känner jag mig ganska trygg. Jag kan frågorna och vi har en bra politik, till skillnad från regeringen som inte har någon politik alls på området.
Frågan är väl hur länge dom ska komma undan med att agera åskådare som i bästa fall identifierar problem, men som inte i någon del levererar lösningar.
Till slut måste väl även media och allmänheten se att ”kejsaren inte har några kläder”.