Mia blir sviken av sin bästis Lisa, för en killes skull. Det blir ingenting av konserten som de sett fram emot, längtat efter i flera månader. Lisa är kär och måste vara med Robban istället. I sin förtvivlan och ilska promenerar Mia bort från stan och hamnar i ett fabriksområde.

Det lyser i en lokal och när Mia kommer närmre hör hon trumljud. Hon möter Juan och resten av bandet, och knäppa Helen som har en fantastisk röst. Mötet blir avgörande på många sätt. Mötet med Juan och de känslor det väcker hos Mia får henne, utan att egentligen veta varför, skriva på en pjäs resten av natten. En pjäs om underjorden, om mäktig kärlek och om svek. Men verkligheten kommer visa sig överträffa dramat.

Cannie Möller skriver vackert om det svåra med att vara 15 år, om kompisar och första kärleken, om att hitta sin egen styrka. Språket är lätt och rymligt och Mia, Juan, Lisa och de andra tecknas med varsamhet och humor. En bra bok både för tonåringar och vuxna.